Villalakások

Eladó lakás / Budapest

Villalakás a Kissvábhegy alatt

Exkluzív megbízás


Különleges és igényes 76 négyzetméteres lakásod lesz a Kissvábhegy közelségében.
Egy közel 100 éves villaépület magasföldszinti (ground floor) lakásában lakhatsz, csendes utcában, közel a Szél Kálmán térhez és a Budai várra is lesz egy kis kilátásod.
A lakásba a saját lépcsőfeljárón érkezünk meg. (A lépcső a felújításkor újra lett építve és alászigetelve.) Nem kell lépcsőházon keresztül járni. Olyan érzésed lesz, mintha egy önálló kis családi házban élnél.

Mosolyogva lépünk be a lakásba, ahol a világos ablakos előtérben lepakolunk. Kényelmesen elfér egy komód vagy szék is. Az ablakpárkányon kis színes virágok kaptak helyet. Jó érzés hazaérkezni ide.

Ahogy a nappali-étkező-konyha felé indulunk, látjuk a közlekedőben és a mosókonyha-mosdóban is a földtől plafonig beépített szekrényeket.
A nappali különösen hangulatos, kétszárnyú, csiszolt üvegbetétes nagy ajtaja vezet be a belső szobába, ami most egy reprezentatív hálószoba saját fürdőszobával. Ebből a szobából lépcsőn lefelé haladva jutunk le a 10 négyzetméteres ablakos szobába, ami lehet gardrób, hobbi-, vendég-, dolgozó, egyéb szoba.
Jó arányokkal és mértékkel átépített, hangulatos, romantikus és mégis modern, nagyon jó hangulatú lakás.

Belsőépítésszel együttműködve 2,5 év alatt készült el. Szép, ízléses és igényes minden négyzetcentimétere. 2018-ban költözött be a jelenlegi tulajdonos.
Ideális 1-2 fő számára vagy kezelőnek, irodának.
A belmagasság 3,36 méter. Fűtése lehet gáz cirkóval (radiátor és/vagy padlófűtés) és gyönyörű működő kandallójával.

A lakáshoz tartozik 14 négyzetméteres saját tulajdonú, ablakos, fűthető és szigetelt tároló, ami a nappali alatt helyezkedik el.

Közös költség 20 000 ft, a rezsi 35 000 ft/hó általányban.

Extrák: saját tervezésű konyha és beépített bútorok, Whirpool gépek extra gőzpárolóval, a konyhában vízszűrő berendezés, kandalló, riasztó kiállás, biztonsági ajtó, a fürdőszobában kiegészítő infra fűtés, saját tulajdonú fűtött szigetelt tároló.

Parkolás az utcán történik, ami 1 autónak a Hegyvidék Önkormányzatnál kiváltható parkolási engedéllyel évi 2 000 Ft. (A szomszéd házban garázs bérelhető.)

Az ár tartalmazza a beépített bútorokat, a gépesített konyhabútort, egyéb bútorok megegyezés tárgyát képezhetik, ahogyan a költözés is.

A ház képviselete szakszerűen, magas színvonalon megoldott. A ház lakóközössége kiváló: segítő és támogató.

Ha nagyobb lakást szeretnél, ez a lakás a szomszéd 81 négyzetméteres lakással most egyben megvásárolható. Összesen 157 négyzetméter extra lehetőségekkel, garázzsal, önálló bejárattal.


Perfect Homes - OTTHON A MINŐSÉGI ÉLETHEZ

extrák

saját tervezésű konyha és beépített bútorok Whirpool gépek extra gőzpárolóval kandalló riasztó kiállás biztonsági ajtó saját tulajdonú fűtött szigetelt tároló.
119 MFt ~ 383 871 EUR

galéria

További képek mutatása

ingatlan adatai

  • Alapterület: 69 M2
  • Szobák száma:
  • Építés éve: 1926
  • Ház állapota: Közepes állapotú
  • Elhelyezkezdés: Budapest
  • Kilátás: Kertre néző
  • Épület szintje: 3
TEKINTSE MEG AZ INGATLANT!

Ingatlanaink

Paradiso projekt legszebb lakása

Stílus és elegancia minden szintenPANORÁMA ÉS 66 NM...

Felejtsd el a rezsit!

Exkluzív megbízás Tervezhető önfenntartó otthont keresel a...

CSALÁDBARÁT HÁZ JÓ KÖZLEKEDÉSSEL, SZINTE REZSI NÉLKÜL

CSALÁDBARÁT HÁZ JÓ KÖZLEKEDÉSSEL, SZINTE REZSI...

Villalakás a Kissvábhegy lábánál

Exkluzív megbízásKülönleges és igényes 79...