Referenciáink

 
Köszönöm, hogy minket választasz! 
 
 
"Barbarában kiváló partnerre találtam. Megbízható, gyors, korrekt. Érzékenyen figyelt a kéréseimre, igényeimre. Jól egyengette az utat az adás-vételig. Win-win ügyletet hozott létre. Baráti hangulatban, elégedettséggel váltunk el.
 
Ács Eszter"
A Kodály köröndnél találta meg Eszter a világos 45 nm-es lakást.
2023. június 
 
 
"Régi családi barátként kerestük fel Barbarát, telkünk értékesítése céljából. Egyszeri találkozó és a kulcsok 
átadása után minden elindult a maga útján és közel 2 hét alatt sikerült vevőt találni a telkünkre. 
Ezután kérésünkre egy napon belül leszervezte nekünk hogy vételi ajánlatot és a foglalót is megkapjuk a vevőtől.
Nagyon elégedettek voltunk. Jó szívvel ajánljuk bárkinek!
 
Köszönjük!:)
Bacsa Máté"
2023. április
 
 
"Horváth Barbara, nagyon kedves precíz és biztonságot ad a tanácsaival. Örülünk, hogy ő volt az ingatlanosunk. Megtalálta álmaink házát.
 
Homorodi György"
2023. április
 
 
Ismét egy sikertörténettel lettünk mindannyian gazdagabbak.
Péter választott nálunk egy passzívházat és ezzel elindultak a megbízások.

Egy budapesti Baross utcai panel programos lakást adtam el 1 hét alatt. (Versenyben voltam több közvetítővel, 3 hét hátrányból indultam.)
A másik szintén budapesti, a 2. kerületben egy 78 nm-es felújított téglaházi lakás volt. Nagyon izgalmas, jó adottságokkal.
Itt a kihívás az eladás koordinálásán és a vevőszűrésen volt. Rengeteg érdeklődővel beszéltem. Táblázatba foglaltam a keresési paramétereiket.
Így a piaci ár felett, szinte a kínálati áron értékesítettem a lakást.
Természetesen mindkét esetben készpénzes vevőknek, az eladó örömére.

Itt olvashatjátok gondolatait:

“Barbarában egy igazán őszinte érdeklődő embert ismertem meg, aki maximálisan igyekszik megoldani az ügyfele kéréseit.
A tapasztalata és rátermettsége azonnal megmutatkozik, hiszen napok alatt többet és el, mint bárki más aki szintén hasonló területen dolgozik.
Nagyon szereti a munkáját és ez visszatükröződik az eredményeiben. Édesanyám 2 ingatlanát sikerült neki eladnia gyorsan és az értékének megfelelően. Ez nagy szó, mert a gyors jelentése ilyen esetekben olcsót jelent....

Nem adta áron alul, hanem piaci áron. Az egyik egy Baross utcai panel volt a másik pedig Budán a Lévay utcában lett eladva. Látogatásokat szervezett, nem rámenősen, de határozottan versenyeztette a leendő vevőket elmagyarázva nekik a várható piaci mozgásokat.

Ezen kívül meg kell említenem egy nagyon fontos extra hozadékát is a vele való együttműködésünknek. Az ügyvédi költségeket tartalmazta a munkadíja. Ez szerintem részéről egy nagyon komoly hozzájárulás ahhoz, hogy az eladó terhét ezzel is csökkentse.

Az Ő segítsége nélkül nem sikerült volna ilyen remekül vevőket találnom, csakis ajánlani tudom. Megérdemli.

Elekfy Péter”
2022. június
 
 
"Nagyon elégedettek voltunk az ingatlanos hölgy munkájával. Kedves, udvarias, nem erőszakos. Az eladó és a vevő igényeit is figyelembe veszi, rutinosan alkalmazkodik mindkét fél kéréseihez. Az ügyvédi munkát mi vevők ajándékba kaptuk, amit utólag is még egyszer köszönünk!
 
Torjainé Váraljai Lilla
2022. május"
 
 
"Barbarával nagyon régre nyúlik vissza a kapcsolatom! Ő az az ingatlanos akitől akkor is veszek amikor nem akarok és akkor is kiadok egy lakást ha tervbe se volt véve! Nagyon érzi az ember energiáit, elképzeléseit! Felkészült, pontos és rugalmas!
 
Gyarmati Anita
2022. 05. 13. péntek ????"
 
 
“Köszönet.
Nem vagyok gyakorlott a lakás eladásban, de el sem tudtam gondolni, hogy ez ilyen könnyedén is tud menni. Aggodalmaskodás helyett biztonságban éreztem magam, az érdekeim védve voktak, rá tudtam bízni magam Barbarára, segítséget és támogatást kaptam, hogy jó döntést hozhassak. Köszönöm.
És a lakás két hét alatt gazdára is talált!
További sok sikeres szerzőséskötést kívánok.
 
Köszönettel Bathó Anna” (2022. január)
 
 
"Kedves Barbara!
Hálásan köszönjük a professzionalizmusodat és a bizalmadat, melynek köszönhetően hozzàjuthattunk új ingatlanunkhoz! ????
Nyitottságod, precizitásod, korrektséged és hozzáértésed elűzte a stresszt, s élvezetessé tette az ingatlanszerzés folyamatát.
Köszönjük, Barbara! ???? 
 
M&Zs" (2022. január)
 
 
“Barbarának köszönhetően az ingatlanosokban megrendült hitemet kaptam vissza! Személyében profizmus, szakmai tudás társul végtelen kedvességgel, szerénységgel, közvetlenséggel és korrektséggel. Hatalmas ügyfélkörének, helyismeretének köszönhetően nagyon hatékonyan intézte lakásunk eladását, álmomban sem reméltem, hogy ilyen könnyen, gyorsan is el lehet adni egy ingatlant. Minden terhet levett a vállunkról a lakásunk eladása során, szakértelmével, kitűnő tanácsaival megkönnyítette számunkra ezt a nehéz időszakot. Nemcsak kiváló tanácsadót, szakembert, hanem még kiválóbb embert ismertünk meg benne!
Ha lakást vennék vagy adnék el Szentendre környékén, soha nem fordulnék máshoz és másnak is csak Őt ajánlom!
Köszönjük, Barbara!”
 
Vajda Viktória
(Radnóti Miklós utcai panoráma teraszos lakás 2021. május)
 
 
Szívemnek kedves referencia. 2021. 03. 21.

Valóban nagyon kellemes volt a találkozásunk, a pandémia tavalyi hangulata nem hatott ránk.
Jót beszélgettünk, majd szóbakerült a horányi telkek eladása.
Bevillant a gondolat, mivel egy régi ügyfelem a napokban keresett telket a szigeten.
Hála neki is a katalizátor szerepéért!

“Egy éve történt. Ami megfogott, a mosolya volt. A Szentendrei Duna parton sétálva láttam meg, megjelenése mágnesként vonzotta a szememet. Ismeretlenül beszédbe elegyedtünk. Ekkor tudtam meg hogy ingatlan ügynöksége van. Említettem neki a szigeten lévő telkemet, amit egyszer csak el kellene adni. Számot cseréltünk, átküldtem az adatokat.
Néhány hete - gondolkodtam - újra foglalkoztatni kezdett a telek eladása és akkor Barbara jelentkezett. A semmiből három érdeklődő jelent meg és öt napon belül az ingatlan minden jogi rendezéssel kifizetve átkerült egy gyorsan döntő és lépő vevő tulajdonába.
Barbara nagyon jó érzékkel tapintott rá folyamatokra és kisérte azokat.
Hálás köszönet!
Márta”
 
Dr Csermely Márta
(Horányi 4000 nm-es telket adtunk el)
 
 
Ezek pedig röviden, férfiasan tömören a vevő szavai:

“Kedves Barbara,

először is köszönöm a gyorsaságodat és a korrekt eljárást!

Minden jót, legyen sikeres éved:
Behringer Zsolt"
  

"Barbara és munkatársa nagyon kedves és segítőkész volt találkozásunkkor. Munkájukat lelkiismeretesen végzik és céljuk, valóban az, hogy az ügyfelek álmaik otthonát találják meg. Véleményem szerint ritka az ilyen hozzáállás ebben a szakmában. Bátran forduljon Hozzájuk mindenki bizalommal!"
 
dr. Darvas Szilvia
 

"Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségüket.
Gyorsaságukkal, a folyamatos kommunikációval és precizitásukkal meggyőztek arról, hogy a jövőbeni hasonló megbízásaim is a legjobb helyen lesznek Önöknél. 
További hasonlóan sikeres munkákat és jó egészséget kívánok!"

Üdvözlettel:
dr. Borbély Gábor (óvárosi bérbeadás, 2021. március)
 
 
"Barbarát régóta ismerem, így egy percig nem volt kérdés számomra, hogy vele karöltve szeretném kedves kis házunkat eladni. Igaz, a házunk nagyon hamar új tulajdonosára talált, az a kis idő is elég volt arra, hogy belelássak, milyen odaadással és profizmussal áll a dolgokhoz. Ő végig fogta a kezem, nagyon hasznos tanácsokkal látott el, bíztatott, barátként állt mellettem. Biztos vagyok abban, hogy ha legközelebb is ingatlan eladásra szánom el magam, ugyanígy Vele fogok kizárólagos szerződést kötni."
(Szentendre belváros)

Megyeri Ancsa (Szentendre belváros)

 
"Perfect Homes: Ahol a csoda elkezdődött
Köszönöm, drága Barbi, hogy veled olyan volt az ingatlan-vásárlás, mintha a legjobb barátnőm segített volna!
Mindenben számíthattam rád! Az ügyintézés pedig igazán profi volt.
Mindenkinek szeretettel ajánlom Barbit és a Perfect Homes-t!"
Nati
 
Tóth Edit (Nati) egy csodálatos Óvárosi ház lett az övé Szentendrén
 

"Barbaráról csak a legjobbakat tudom elmondani!
Professzionális, gyors, figyelembe veszi a személyes igényeket, és hamar hozza az ügyfelet.
Még azon felül is, ügyes bajos dolgokban (nekem feleslegessé vált bútorral kapcsolatban) gyorsan és praktikusan segít, és megoldja az elszállítást.
Csak ajánlani tudom nektek!"

Tóth Kata többszöri bérbeadás Szentendre, belváros

 
 
"Kedves Barbara!
Tegnap leszerződtünk, a tempót leszámítva minden rendben ment. Nagyon szépen köszönjük a bort, eltettük és megbeszéltük, hogy beköltözés után a teraszon isszuk meg, ahol a döntést meghoztuk. :-) Köszönöm szépen a kendőt és a mandalát is, nagyon szépek, és rendkívűl kedves volt Tőled, nagyon meglepett.
Legyen sok olyan heted, amikor két házad is gazdára talál, és nagyon reméljük, sikerül odaköltöznöd a környékre.
Szeretettel:
 
Demeter Éva"
 
 
Kicsit hosszabb, de annál érdekesebb:
 
 
"...Barbara segítségével gördülékenyen ment a vásárlás és még ajándék mandalát is kaptunk tőle, amit behozott személyesen a kozmetikámba. Pont a frissen készült arany és fekete dekorációba simul, mintha oda terveztem volna.

Folytathatnám még a történetet, hogy megható volt a vásárlás, mert egy 95 éves házaspár adta el a nyaralót és könnybe lábadt a szemünk is amikor elmesélték vásárlás közben az életüket. Boldognak látszottak annak ellenére, hogy egyetlen lányuk már meghalt, mert hát egy tartalmas szép, szeretettel teli élet belülről fakad. Félünk a rossz dolgoktól és természetesen szeretnénk elkerülni, de van olyan, hogy nem lehet. Azonban, ha van egy ismert helyünk a Boldogság szigetén (amihez még utaznunk sem kell), amit önmagunkon belül mindig megtalálhatunk akkor talán könnyebben átvészeljük az élet viharait. Remélem a fiamnak először a Boldog utcai kis ház lesz ez a sziget és utána önmagán belül is megtalálja, ahogy számomra a kozmetikám volt eleinte a boldogság szigete ami végül elvezetett a jógáig azaz az ok nélküli  boldogságig.

Sivananda mester tanítása igaznak látszik. Aki tisztán él annak gondolatai szinte azonnal megvalósulnak. Hála érte...
 
Szabó Zita Sita"
 
 
"Miért ajánlom a “Perfect HOMES”- t ?

Általában egy ingatlan adás-vétele valamilyen élethelyzet megoldásáról szól. Horváth Barbara ráérzett ennek fontosságára, vagyis arra, hogy emberi-, családi helyzetekbe képzelje magát illetve azok megoldásában segédkezzen. Mindezt hozzáértő, profi módon, barátsággal, kedvességgel, jó értelemben vett rámenősséggel teszi.

Tapasztalataim alapján szívesen ajánlom Barbara vállalkozását:
 
Virág Márta"
 
 
"Barbarát a házunk vásárlása során ismertük meg. Már amikor a telefonban időpont után érdeklődtem, akkor szimpatikusnak találtam. Nagyon kellemes és pozitív személyiség.
Meglepően, ránk nem jellemző gyorsasággal vágtunk bele a vételbe, és ezt a mai napig nem bántuk meg.
Azt hiszem, ehhez a gyors döntéshez Barbara személye és hozzáértése is nagyban hozzásegített minket azon túl, hogy tényleg egy nagyon kivételes ingatlanról van szó.
Szerencsések vagyunk, hogy az eladó őt bízta meg és megismerhettük!
 
Panyik Luca"
 
 
"Kevés embert ismerek, aki olyan szenvedéllyel és profizmussal végzi a munkáját, mint Horváth Barbara. Barbarával az elmúlt években kétszer volt szerencsém együttműködni: először a házam vételénél, másodszor pedig a házam eladásánál. Kilenc év választotta el a két eseményt egymástól. Utóbbinál ismét tanúja lehettem végtelen pozitív hozzáállásának, szakmai tehetségének. Barbara oly célzottan hirdette meg az ingatlanomat, hogy az első érdeklődő még aznap lefoglalózta. Csak ajánlani tudom!
Gulden Julianna
Szentendre"
 

"Kedves Barbara!

Szeretnénk megköszönni ingatlanunk kiadásával kapcsolatos hozzáértő segítségedet! Mind a tájékoztatás, mind a kivitelezés tapasztalt ingatlan szakértőről tett tanúbizonyságot. Úgy gondoljuk, hogy mindkét fél számára megelégedést eredményező együttműködés volt.

További sok sikert kívánunk munkádhoz!

Dr Katona Zsuzsánna és Wáczek Zsófia"

 

"Kedves Barbara!

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer kedves visszajelzését és hívását!
Bár minden ingatlanszakember ennyire pozitív, racionális és kedves lenne! Mindenképpen szerettem volna megírni, hogy ingatlankeresési/otthonkeresési "kálváriánkban" az Ön kedvessége és tapasztalt véleménye volt a legpozitívabb dolog, amivel eddig találkoztam :)!

További sok sikert kívánok, és a jövőben talán egy másik szentendrei ingatlannak köszönhetően kapcsolatba kerülünk még!
Üdvözlettel:

Renáta"

 

"Barbarát egy ismerős ajánlotta nekünk, amikor Szentendrén telket kerestünk. Az első telefonbeszélgetés után pár nappal találkoztunk, és úgy kezdtünk el beszélgetni, mintha már nagyon régen ismernénk egymást. Már az első alkalommal megmutatta azt a telket, amit később megvásároltunk… Biztos vagyok benne, hogy ebben a gyors „rátalálásban” az Ő szakmai rutinja, a partnerre történő komoly odafigyelés is nagy szerepet játszott. Az üzletkötés létrejöttéig minden kérdésünkre őszintén, rövid időn belül választ kaptunk. Amikor pedig úgy érezte, hogy egymásra talált vevő és eladó, Ő csak a háttérből mosolyogva figyelte, ahogyan véglegesítettük a megállapodást. Éppen annyit foglalkozott velünk, amennyi szükséges és kényelmes volt.
Még egy érdekes történet, ami biztosan nem véletlenül alakult így:
A megvásárolt telekre rövid időn belül elkészültek a tervek, azonban nem éreztük még tökéletesnek, pedig már véglegesen rábólintottunk a tervezővel is.
Leültünk ismét a tervezővel, törtük a fejünket, próbálgattuk a legjobb megoldást megtalálni. Egyszer csak eszembe jutott, hogy amikor az adásvételt követően elköszöntünk Barbarától, kaptunk tőle ajándékba egy üveg bort. Na, ezt én gyorsan elővettem, kitettem a tervező asztalra, és mire a bor elfogyott, a ház tökéletes terve is elkészült!
Köszönjük Barbara!
Kívánjuk, hogy további munkáid is sok sikert és örömöt hozzanak Neked.

Dombovári Ella és József"


"Ismerős által kaptam meg Barbara elérhetőségét, nevét. Kedves készséges teremtés. Megismerkedtünk, beszélgettünk, majd megbíztam a lakásom eladásával. Egy hét elteltével 2 vevőt hozott. Fel sem ocsudtam, hívott hogy megvan a vevő. Újból eljöttek, megbeszéltünk mindent. A 10. napon az ügyvédnél szerződést írtunk alá.
Szinte hihetetlennek tűnt az egész. Figyelmessége példaértékű. Mindenkit megajándékozott, igazán szép gesztus volt.

Köszönettel: Gondos Zsuzsanna (Radnóti)"

"Kedves Barbi!

Ezúton szeretnénk neked a férjemmel együtt megköszönni, hogy mérhetetlen segítségünkre voltál, életünk nagyon fontos szakaszában.
A szakmai tapasztalatoddal és kitartásoddal sikerült elég rövid időn belül vevőt találnod, a Szentendrén lévő telkünkre, melyre sajnos nekünk nem sikerült álmaink házát felépíteni.
És a segítségeddel jutottunk hozzá álmaink lakásához is Szentendrén, egy csodálatos helyen amit imádunk. A Radnóti Miklós utcában.
Most lakásunk kulcsát kezünkben tartva mondunk köszönetet munkádért, rugalmasságodért, nyitottságodért, az esti és a hétvégi elérhetőségért, kedvességedért.
Kívánjuk, hogy legyél továbbra is sikeres a munkádban és az életben egyaránt.

Köszönettel:

Szegedi Szilvi és Zsolt" (eladás és vásárlás is)


"Egy ingatlanközvetítővel való kapcsolat többnyire csak átmeneti állapot az életben. De célirányos!
A cél felé vezető úton mindkét felet remekül képviseli, jól kommunikál, segítőkész, tapasztalt, nem sok, de nem is kevés. Ő Horváth Barbara."

Polgár Katalin, Radnóti M. utca"


"Budapesten az V. kerületi lakásomat évek óta próbáltam már eladni sikertelenül, a Perfect Homes-nak ez másfél hónap alatt sikerült! Szeretném megköszönni a lelkes és profi együttműködést!
Simon José"


"Barbara már évekkel ezelőtt (2010-ben) rendkívül pozitív benyomást tett ránk professzionális hozzáállásával. Akkoriban telek vétellel kapcsolatban kértük a segítségét, és még évekkel később is emlékezett ránk és az igényeinkre. 2013. júniusában kerestem fel Őt ismét, ezúttal családi házunk eladásával kapcsolatban. Részletesen megbeszéltünk mindent, a szerződés megkötése viszont elhúzódott, mert szerettünk volna kifestetni és fotókat készíteni az ingatlanról, mielőtt Barbara meghirdeti. Barbara azonban megelőzött minket, és elhozott hozzánk egy vevő jelöltet (természetesen a mi beleegyezésünkkel), aki meg is vásárolta végül a családi házunkat. Jó pár ingatlanos céggel és képviselővel kerültünk már kapcsolatba eddig, viszont mióta Barbarát ismerjük, egyértelmű, hogy őt hívjuk. Korrekt, precíz és őszinte.
 
dr. Jakab Szabolcs és Tímea
(És még egy különleges óvárosi házat is találtunk.)"


"Barbara 5 éve a legnagyobb segítség a szentendrei házam kiadásában.
Mivel külföldön élek, a ház kiadás, bérlő kiköltözés, új bérlő keresésének a gondolata is álmatlan éjszakákat okozhat. Nem Barbarával! Vele minden mindig rendben megy, most éppen úgy hogy amint kiköltözött a bérlő, már költözik is be a következő. Barbara mindig rendes, kedves bérlőket talál nekem, akikkel rendben megy az együttműködés. Barbarával a kommunikáció simán megy, e-mailen, smsben, viberen, mindig gyorsan reagál, a kérdéseimre hamar válaszol, igényeimet szem előtt tartja.
Nem is lehetnék ennél elégedettebb! Munkáját igazi profiként végzi.
 
Kata (3-szor is kiadtam már)"


"Pár szó a tevékenységedről, ahogy mi láttuk. Az egyértelmű, hogy nem próbáltál meg minket pusztán az üzlet létrejötte miatt valami olyasmibe belehajszolni, amit nem is kerestünk. Hiteles volt mindvégig az a hozzáállásod, amellyel a házat illetve mindkét felet képviselted.
A kialkudott vételár kérdése egy érdekes téma, én úgy látom, hogy a mai ingatlanpiacon nehéz megsaccolni mennyi az annyi. Amit sokáig tartott megemészteni az inkább az, hogy a mai Magyarországon egy ingatlancsere mennyire sokba kerül. (foglaló kp. felvét díja, illeték, szja, ügyvéd, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, stb.) Azzal tisztában vagyok, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, mindenkinek élni kell valamiből, csak azért írtam le mert a véleményem kérdezted, amibe ez a rész is beletartozik.
Persze nézhetem onnan is, hogy ugyanennyit kifizetek akkor is, ha átvernek a megvett ingatlannal, ahhoz képest nálunk sokkal-sokkal jobb a helyzet. Mi érteket kaptunk és ehhez Te is kellettél. Ezért köszönet illet! :-)

Minden jót Neked a továbbiakban is.
 
Tóth Gergő és Ági (évek óta imádják ezt a családi házat)"


"Szeretném megköszönni szakértő és baráti közreműködésedet ingatlan vásárlásunkkal kapcsolatban.
Sok házat megnéztünk (40-50) és már kezdtük feladni azt, hogy megfelelőt találjunk.
Az interneten való keresgélés alkalmával bukkantam a honlapodra, ahol 2 olyan ház is volt, amit jónak tűnt.
A mostani otthonunkat egy szerdai nap néztük meg és éppen megfelelőnek éreztük.
Szombati napon egy nagyon jó hangulatú, baráti beszélgetés + borozgatás alkalmával megalkudtunk a házra.
Vasárnap pedig már le is foglalóztuk és papíroztuk az adás-vételt.
A segítségeddel, Barbi egy számunkra tökéletesen megfelelő méretű, beosztású és színvonalú otthonra leltünk.
Az adás-vételt jól jellemzi az, hogy mai napig nagyon jó, baráti viszonyban vagyunk az eladóval, pl. ősszel együtt versenyeztünk egy vitorlás versenyen a Balatonon.

Még egyszer köszönjük Barbi a segítségedet és további sikereket kívánunk!
 
Barcs Andi & Korvicska Csaba"
 

"Barbara és Stevie egyike volt azoknak az ingatlanszakértőknek, akiket megbíztuk, hogy adják el a szentendrei házunkat. Négyen laktunk benne, de a gyerekek nőnek, tudtuk, hogy kettőnk számára nagy lesz a ház; ezért időben meghirdettük és Barbarával és Stevie-vel egy piacképes árat alakítottunk ki. Hatékony munkájuknak és jól kialakított vevőkörüknek köszönhetően pár hónapon belül létrehoztak egy olyan üzletet, amely minden várakozásunkat felülmúlta. Barátaink és ismerőseink közül sokan foglalkoznak azzal a gondolattal, hogy ingatlanjuktól megváljanak; bár több ügynök is dolgozott nekünk, tiszta szívvel Barbarát és Stevie-t ajánljuk nekik.

Civin János & Farkas Bori"


"Kedves Leendő Ügyfelek!
A legjobb, legmegfelelőbb helyre kattintottak!
Én is "véletlenül" jutottam Barbara oldalára, még az Otthon Centrum kötelékében. Azonnal tudtam, ő lesz, aki majd segít, s eladja lakásomat. Az ügyfelek határtalan szeretetét jelző referencialevelek erősítettek meg ebben. S most már én is boldogan csatlakozom a már elégedett ügyfelek közé, hisz valóban Barbara adta el lakásomat. Először talán maga sem hitt benne, hisz nem az ő körzetéhez tartoztam, s talán ő sem gondolta, hogy a mostani piaci helyzetben lakásunk eladható. S mégis, kitartásom, s kitartása, hogy ő a megfelelő személy ehhez a feladathoz, elértük a sikert. Hálásan köszönöm minden tanácsodat Barbara, szakmai felkészültségedet, s tiszta szeretetedet, mely csodákat tett. Köszönöm!
Hívják bátran, a legprofibb tanácsadó, akivel valaha találkoztam.
 
Fekete Nóra"


"Számomra az a meggyőző ingatlanos, aki szívből és hittel végzi azt, amit választott. Munka - hobby - pszichológia egyben. Horváth Barbara számomra ilyen. Jó érzés volt tapasztalni, hogy nem a rövidtávú, gyors siker motiválta , hanem a mindenki számára lehetséges megoldás - sok áttéten keresztül. A nyomulás helyett természetes empátiával igyekezett mindannyiunk számára a lehető legjobb utat megtalálni. A fáradozást siker kísérte: eladtuk a házamat! Erre kértem, ezt vállalta, megtette. És közben barátok lettünk....
 
Sas Kati"
(már 2 szép házat eladtunk)


"Barbarával 2007-ben ismerkedtünk meg, amikor egy hirdetés kapcsán megnéztük jelenlegi lakásunkat a Radnóti Miklós utcában. A lakás ugyan nem nyerte meg tetszésünket elsőre, de a benne rejlő lehetőségekről és a környék jó infrastruktúrájáról Barbara tájékoztatott minket, így végül megvettük. 5. éve lakunk benne, egyre jobban szeretjük és közben Barbarával is barátságot kötöttünk. Más eladási ügylet kapcsán is kértük már Barbara segítségét, és Ő az elvárásoknak megfelelően dolgozott. Jó partner, célratörő, magabiztos és empatikus személyiség!
 
Budainé Galántai Bernadett"


"Kedves Barbara!
Az ember életében egy ingatlan (telek, vagy lakás) eladása mindig nagy változással jár. Pláne, ha az én esetemben midkettőről szó volt. Már nem emlékszem pontosan, hogy először hogyan is kerültünk kapcsolatba, de arra igen, hogy a lakásunk értékesítését mástól "örökölted meg". Talán a "beugrás" miatt is eleinte meglehetősen hűvös, "üzleti viszony" az eladással eltöltött jónéhány hónap alatt alaposan megváltozott. A folyamatos kapcsolattartás, a többszöri személyes találkozás és beszélgetés a potenciális vevők kísérésekor, a részedről tapasztalt maximális rugalmasság és empátia nem csak az eladó (mármint én) és az ügynök (mármint Te) közötti kapcsolatot változtatták meg, hanem hiszem, hogy nagy szerepük volt az eladás sikerében is.
És ahogy a "közös munka" végeztével mind a ketten fellélegeztünk, rájöttünk, hogy kár lenne ezeket a beszélgetéseket, találkozásokat megszakítani, lehet azokat továbbfolytatni immár "üzleti kötöttségek" nélkül, a magánéletben is.
Aprópó! Hétvégén wellness a V8-ban? :o)
Még egyszer köszönet!
 
Üdv:
Ecker Gabi
(egy szentendrei telek és egy ürömi ház eladásunk volt 2011-ben)"


"Kedves Barbara!
Már nem is emlékszem, hogy mikor találkoztunk először, de az biztos, hogy üzleti kapcsolatunk alakult "barátivá" és nem fordítva. Kapcsolataid, helyismereted, és jó emberismerő képességed a mi esetünkben is mindig meghozta a gyümölcsét, akár vétel, akár eladás, akár bérbeadás kapcsán vettük fel Veled a kapcsolatot. És itt hangsúlyozom, hogy Veled, mert ha szentendrei ingatlanról van szó, akkor kizárólag Téged keresünk meg. Az üzletek minden esetben profin, pörgősen megköttettek, úgy, hogy rámenősséget egy picit sem tapasztaltunk, és a végén mindenki úgy érezhette, hogy érvényesültek az érdekei. Tiszta szívből tudlak ajánlani bárkinek, mert nálam a szakmai múlton túl a személyiség is nagyon sokat számít. További sok sikert, kitartást kívánok, sok jó ügyfelet, minden más beérik!
 
Kunstár Éva Szentendre, 2012.02.01.
(4 db szamárhegyi tranzakciónk volt) "


"Kedves Barbara!
Kétszer szerződtünk veled kizárólagosan. Én úgy gondolom, hogy munkádat
maximális beleéléssel, odaadással végzed. Egyszerűen pörögtek a dolgok,
események, míg más ingatlanos 1 ügyfelet hozott, te hoztál tízet. Révbe érni
a legjobb dolog mindenkinek. VELED - nekünk sikerült a szentendrei
lakásainkat értékesíteni. A profi és kitartó munkádat szerintem mindkét
oldal nagy megelégedéssel nyugtázza, és így szerzel továbbra is visszatérő
ügyfeleket. Nem utolsó sorban pedig, így lettél a legkeresettebb ingatlanos
Szentendrén. Sikeres közvetítést 2012-ben is.

Üdvözlettel:
Nagy Vera, 2012.02.15." (2 nívós lakás eladásában volt részünk)


"Kedves Barbara!
Köszönetet szeretnék mondani az ürömi telek megvásárlásában nyújtott segítségéért és az általam megfogalmazott kérdések vevő felé 1-1 történő továbbításában. A környéken több telket is megnéztem, más és más ingatlanközvetítő irodán keresztül, de az Ön kedvességével, pozitív kisugárzásával valamint korrektségével egyik közvetítő sem vetélkedhet.

Üdvözlettel Ágoston László "


"Kedves Barbara!
2011 tavaszán arra az elhatározásra jutottunk, hogy szeretnénk vidékre költözni, és ott élvezni a nyugdíjas éveinket. Az első ingatlan iroda, amellyel felvettük a kapcsolatot negatív érzéseket hagyott bennünk. Az volt az érzésem, hogy csak az anyagi haszon érdekében teszik a dolgukat. Egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy vegyük fel a kapcsolatot Önnel. Beszélgetésünk alapján lelkiismeretes, segítőkész embernek írta le, aki profin végzi munkáját is. Ezen véleményét a közös "munka" végeztével én is alá tudom támasztani. Elég nehéz időket élünk, ezért nem számítottam arra, hogy ilyen rövid idő alatt sikerül eladnia lakásunkat. Az első időszakban, miután több érdeklődő is megnézte a lakást és nem sikerült üzletet kötni velük a csüggedés, az elbizonytalanodás vett erőt rajtam, de segítségével, és gondos, odafigyelő munkájának eredményeként sikerült vevőt találnunk. Összességében elmondhatom, hogy a munkáját profin, lelkiismeretesen végzi, amit utólag is köszönünk Önnek! További sok sikert kívánunk munkájához!

Köszönettel: Magyar Gyula Szentendre, 2011. 12. 04."


"Kedves Barbara!
Lassan negyedik éve, hogy megismertünk az Otthon Centrumnál. Kitartó gyors munkádnak köszönhetően pár hónap alatt eladtad az ingatlanokat, amire szerződést kötöttünk Veled. Két éve, szinte egy telefonváltás alatt megszerezted azt az ingatlant, amit szerettünk volna egy kis határ menti faluban. Ezzel a bizalommal fordultunk hozzád idén januárban is. Mint ezelőtt is minden héten hoztál vevőket. Nos sokat nem kellett várnunk, április első hetében eladtuk az ingatlant. A kizárólagos szerződést december végéig kötöttük meg. Azt hiszem ebben a válságos időszakban rekord idő alatt adtuk el az ingatlant a segítségeddel.
Mára jól ismerjük egymást, tudom, hogy mindig számíthatok rád, még ha csak kérdéssel fordulok is hozzád.
Kiváló munkádnak eredménye mindig hamarabb látszik, mint amire számítunk, köszönettel tartozunk érte, hiszen így mi is hamarabb valósíthatjuk meg a terveinket.
 
Bellovics Anett
Szentendre, 2011. április 26."

"Kedves Barbara!
Egy általad közvetített ingatlan adásvételi szerződésének megkötése során volt alkalmam együtt dolgozni veled. Ügyvédként nagyon pozitív tapasztalataim voltak a munkáddal kapcsolatban. Sajnos az elmúlt időben az ingatlan közvetítői szakma felhígult, aminek következményeit magam is érzékelem az adásvételi ügyletek lebonyolítása során. Sokszor találkoztam a kizárólag jutalékot szem előtt tartó és az ügyfelek érdekeiről sok esetben megfeledkező ingatlanközvetítői magatartással. Azonban a veled történő együttműködés igazán meglepetés volt. Részedről egy nagyon professzionális, mindkét fél érdekeit maximálisan szem előtt tartó, rugalmas és proaktív mentalitással találkoztam, amely lehetővé tette, hogy a felek között rövid időn belül és felesleges viták nélkül jöjjön létre az adásvétel és mindenki elégedett legyen.

További sok sikert kívánok a munkádhoz és remélem a jövőben lesz még alkalmunk együtt dolgozni akár ügyvédként, akár magánemberként.

Üdvözlettel,
dr. Kertész Anikó
Ügyvéd"


"Barbara a legfelkészültebb, és legkitartóbb ingatlan tanácsadó akivel az elmúlt másfél év során találkoztunk. Határozott, céltudatos, és mindkét fél érdekeit képviseli. Természetesen ehhez a munkához gyorsaságra és némi rámenősségre is szükség van - mely benne ez rendkívül jól ötvöződik emberismeretével.
Tájékozottságával, kapcsolatrendszerével, információhalmazával első találkozásunk alkalmával meggyőzött.
Így történhetett, hogy két hónap leforgása alatt megszerezte azt az ingatlant, amire vágytunk.
Ezúton is köszönjük!!

Golub-Vincze Gabi és családja"


"Ezúton is szeretném - ismételten - megköszönni azt a lelkiismeretes és áldozatos munkát, azt a szeretetteljes segítőkészséget, amivel a házunk eladásának ügyét, a mi ügyünket kezelted / kezeltétek az irodában. Nem utolsó sorban köszönöm azt az őszinteséget és azt az emberséget, amihez foghatót nemigen tapasztaltam mostanában.
Bárki is kér tőlem tanácsot ingatlan értékesítés kapcsán, az biztos, hogy Téged továbbra is mindenkinek meleg szívvel foglak ajánlani.
Még egyszer köszönök mindent !

Üdvözlettel:
Zeller Márta"


"Kedves Barbara,
túl vagyunk egy lakás eladáson és egy vásárláson! És itt nagyon fontos az a szó: "vagyunk". Hogy miért? Azért, mert ezt együtt csináltuk. Lehetett volna úgy is, hogy kötünk egy szerződést, Te eladod a lakásom, aztán találsz egy másikat, amit én megveszek. És mindenki örül. Én azért, mert sikerült két ügyletet lebonyolítani és van egy lakásom, Te pedig azért, mert megkapod a jutalékod. Tény és való, így is működhet és gondolom sokaknál működik is.

Miért örülök, hogy együtt vagyunk túl az elmúlt néhány hónapon? Egyrészt, mert mindig azt éreztem, hogy odafigyelsz rám, hogy meghallgatsz. Sok kétségem volt a vásárlás kapcsán, sokszor voltam bizonytalan, de hála neked, nem éreztem magam ebben egyedül. Nem volt feladatod, hogy csak úgy felhívj vagy küldj egy üzenetet, főleg, amikor már létrejöttek a szerződések és már semmi érdekeltséged nem volt az ügyben. De Te felhívtál és érdeklődtél, mégpedig úgy, hogy az ne legyen sok!

Nagyon köszönöm, hogy mindig korrektül tájékoztattál, nem éltél vissza az ingatlanpiaccal kapcsolatos tapasztalatlanságommal és főleg azt köszönöm, hogy mindig volt időd arra, hogy mindent többször is alaposan átbeszéljünk és a legjobb megoldást találjuk. Tudom én, hogy mindez hozzátartozik az ún. "eladás művészetéhez", de hidd el, van némi tapasztalatom ebben, láttam, hogy csinálják mások - és azt is tudom, van, akiknek nem számít különösebben a "hogyan", mert másként is célba tudnak érni.

Én azonban nem ilyen vagyok. Nekem igenis fontos, hogy amikor valaki velem beszél vagy engem képvisel, gondolkozzon kicsit az én fejemmel is és valóban velem beszéljen és engem képviseljen. Éppen ezért is ajánlottalak már és foglak is ajánlani azon ismerőseimnek és barátaimnak, akik ingatlant kívánnak eladni vagy vásárolni!

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz és még egyszer nagyon köszönöm a humánus és segítőkész hozzáállásod!

Üdvözlettel,
Mélykuti Laura"


"Kedves Barbara!
2011-ben sok megpróbáltatáson esett keresztül a családom. Az ingatlanok, melyekkel Önhöz fordultunk, tán nehézkesen, de végül is -mind a vevők és eladók is - az Ön segítségével mindenki elégedett lett.
További üzletkötéseihez sok sikert kívánunk!"

Kubinszky Erzsi és Feri
(Fél év alatt 3 lakás eladásunk volt.)


„Vegyes érzelmekkel kezdődött a kapcsolatunk, hiszen több ingatlan irodával volt már szerződésünk és sajnos nem voltak jó tapasztalataim, de most már látom érdemes volt még egy esélyt adni. Esélyt Önnek és esélyt magunknak. Hihetetlen amit bizonyított! Kitartást, tenni akarást, realitást még ha néha fájt is! hiszen már az elején megmondta, mennyiért lehet eladni a házunkat.(Persze nekünk nem nagyon tetszett.)
A szakmában nyújtott tapasztalata, hozzáértése kimagaslóan felette áll az általunk eddig megismert közvetítőknek.
Ha nincs Barbara, mi már feladtuk volna! De nem hagyta, hogy csüggedjünk és tartotta bennünk a reményt.
És íme, igaza lett. Házunkat eladtuk és ezt Barbarának köszönhetjük.
Tehát gazdasági válság ide, ingatlanpiac mélyrepülése oda, ha sikerül kifogni egy felkészült, hozzáértő tanácsadót most is el lehet adni az ingatlanunkat. Persze bízni kell benne!!!!
Barbara! Nagyon köszönjük a munkáját, sok sikert és jó egészséget kívánunk."

Hell Istvánné Zsóka


"Horváth Barbara agilis, céltudatos, tájékozott ingatlanos, - olyan, akire jó szívvel rábízza még egy építész is a saját házát! Ötletes, - kellőképpen és finoman agresszív -, jó emberismerő! Biztosan ezért ilyen sikeres! Ráadásul - figyelem kedves uraim -, még csinos is...!"

Vadász Bence Ybl díjas építész


„Szívesen leírom Veled való tapasztalataimat a portfoliódba nevem vállalása mellett, hiszen nagyon szorgalmas, kitartó, a piacot jól ismerő és nagyon barátságos ingatlanost ismertem meg személyedben, aki mindkét fél érdekeit szem előtt tartva és kompromisszumra törekedve hozza tető alá az üzletet.
Megvan benned a ma már ritkaság számba menő alázat a munkád iránt, ami nekem mint - más területen dolgozó - munkáltatónak nagyon tetszik.
Készséggel merlek bárkinek ajánlani, megbízható és korrekt vagy, ezért úgy gondolom a siker hosszú távon programozott."

Gyaraki Mihály


"Ahhoz, hogy valakit igazán jó ingatlanközvetítőnek ismerjünk el, bizonyítani is kell azokon a területeken is amik nem csak arról szólnak, hogy egy ingatlant eladjunk, hanem azon ingatlan eladásokban is példásan teljesítsen, melyek igazán nagy kihívásokkal járnak! Barbara tehetségét, precizitását két érdekeltségemben lévő ingatlan eladásában is bizonyította.
Az egyik polgári peres eljárás alatt volt ahol az egyik tulajdonos mindent megtett azért hogy elriassza a vevőjelölteket, de Barbara nem riadva vissza a kihívástól kitartóan kereste az ideális vevőt és meg is találta! A másik ingatlant végrehajtás és jelzálog terhelte és a válság ellenére rövid időn belül megtalálta a vevőket. Hálás vagyok neki, segítsége nélkül nem hiszem hogy sikerült volna! Vevő jelölteket rövid időn belül hozott és tapasztaltam hogy teljesen odateszi magát, tudását, szakmai tapasztalatát az eladásba! Köszönöm neki még egyszer! További sok sikert kívánok!"

Tóth Gabriellától (Radnótin lakott)


"A megbízásnál ésszerű javaslataiddal tulajdonképpen közösen találtuk ki a hirdetést, információkat, árat, stratégiát, stb. Ebben a nehéz időszakban is hetente néhány érdeklődőt hoztál és ez meg is erősítette javaslataid helyességét. Olyan családokat hoztál, akik ilyesmit kerestek, ezáltal nem raboltad sem az ő, sem a mi időnket. Házunkat és az érte kért összeget reálisnak tartották a vevő jelöltek. A bejárások alkalmával mindig pontosan érkeztél, vagy még a látogatók előtt is valamivel. Szakszerűen mutattad meg a házat, kihangsúlyozva annak előnyeit, rávilágítva azokra az értékekre, melyek miatt számunkra is kedves, de amit esetleg első látásra nem mindenki vesz észre.
Munkádat köszönjük!"

Kószné Horváth Villő és Kósz Zoltán


"Az otthonomat találtam meg Barbara segítségével. Azt a gyönyörű
kis lakást, amelyről készült fotók pár héttel a találkozásunk előtt már egy másik ingatlan közvetítő iroda számítógépének monitorán
felvillantak előttem. A szemem rögtön felcsillant, kértem a hölgyet,
mutassa meg a képeket. De ő száját biggyesztve közölte, hogy nem nekem való az ingatlan.
Persze pár hónappal később mégis az enyém lett!
Barbara ráérez arra, kinek mi kell igazán. Ezen felül nem csak
megtalálni, felkeresni segít a legmegfelelőbbet, hanem kitartó
biztatásával, bátorításával, emberi támogatásával, hitelszakértő
kollégáit is bevonva megszerzést is elősegíti."

Egy a Radnóti Miklós utcában 17 éve lakó szomszédom


„Lassan három éve, hogy abban a szép házban lakunk, amelyet az ön segítségével találtunk meg. Az ingatlannal azóta is teljes mértékben elégedettek vagyunk ezért gyakran gondolunk önre, aki ügyességével, találékonyságával, szakértelmével, tájékozottságával, ha szükséges volt rámenősségével elősegítette, hogy gyorsan és sikeresen révbe érjünk. Azóta is jó szívvel ajánljuk önt olyan barátaink és ismerőseink figyelmébe akik, hasonlóan, mint mi, ingatlant és ehhez segítségül megbízható ingatlanügynököt keresetek vagy keresnek."

Dr Gyürk István és Mónika


„Mikor ingatlant kerestünk, nem köteleztük el magunkat egyetlen ügynökség mellett, hanem többet végigjártunk. Tapasztalatunk nagyon vegyes volt, különösen a hozzáértés, megértés és türelem vonatkozásában. Legtöbb helyen nulla empátiával és arroganciával kezelték az ügyfeleket. Hiányzott az a többletérték, amit egy felkészült és „karizmatikus" ingatlanos, vagy tanácsadó tud adni, hiszen ezekben az esetekben akár több tízmillió forint elköltéséről van szó és általában egy család jövőjéről. Legalábbis az otthon tekintetében. Aztán megtörtént a csoda, amit/akit Horváth Barbarának hívnak, és kiderült lehet ezt másként is csinálni. Elkezdtük érezni, hogy fontosak vagyunk (nemcsak a reménybeli jutalék miatt) és valaki megérti/megérzi, hogy mit szeretnénk, hogyan kívánjuk kialakítani jövőbeni életterünket. És mindehhez türelem, kedvesség és természetesség párosul – egyféle magabiztossággal fűszerezve, ami a szakmai hozzáértésből ered. Aki nem hiszi, hogy van ilyen is – járjon utána!"

Mátai Attila
(2 családi ház eladáson vagyunk túl)
 

„Mind az új lakásunk vásárlásánál, mind a régi értékesítésénél Barbara munkájával, hozzáértésével, udvariasan célratörő magatartásával kellemes benyomást keltett bennünk. Tapasztalt szakemberre vall, hogy néhány ingatlan meglátogatása után érzékelte szándékunkat, egyszer csak azt írta "András, megtaláltam álmai lakását!" Igaza lett! Második éve ebben a lakásban élünk feleségemmel nagyon elégedetten és boldogan. Köszönetünket többször is hangoztattuk ismerősök és ismeretlenek előtt egyaránt.”

dr. Leitereg András
(3 ingatlan eladás-vétel a gyümölcse a közös munkánknak)


„Szentendrén az Otthon Centrum Ingatlanközvetítő Irodával először 2008. márciusában léptünk kapcsolatba. Horváth Barbara tanácsadót kértük meg, hogy foglalkozzon ingatlanunk eladásával. Kilenc hónapos kizárólagos szerződést kötöttünk, így láttuk eredményesebbnek az eladás lehetőségét. Barbara szinte minden héten értesített a fejleményekről telefonon, vagy én mentem be hozzá az irodába. Három hónap után kaptam tőle egy sms-t, melyben közölte velem egy komoly vevő árajánlatát. A következő héten az ingatlan eladásra került.
Barbara eredményességét és bizalmát kihasználva ismét hozzá fordultunk, segítsen nekünk egy határ közeli kis faluban nagyobb telket, szántót találni. Miután tudtuk, hogy helyileg ez már nem a Barbara hatásköre, azért ilyen gyorsaságra nem számítottunk. Kedves vidéki kolléganője már másnap reggel hívott telefonon, hétvégén megnéztük az ingatlant és tökéletesnek bizonyult. Miután szeretnénk építkezni, idén tavasszal szintén megbíztuk Barbarát egy építési telek eladásával. Sajnos a telek alakja nem volt egyszerű formájú, ezért Barbara többet foglalkozott a telek hirdetésével. Itt is jó választásnak tűnt a kilenc hónapos kizárólagos szerződés aláírása.
Barbara immár három alkalommal szerencsét hozott nekünk. Bízunk benne, hogy negyedszerre sem kerül el bennünket a vele való szerencse, és ami szerződést a nyáron kötöttünk vele hamarosan a hátunk mögött tudhatjuk.
Barbara munkájának eredményessége a két év alatt bizonyítást nyert, jó tudni, hogy bármikor számíthatunk rá.
Köszönjük Barbara!"

Bellovics Anett
2009.11.25. (2011. márciusban az ötödik közös értékesítésen is túl vagyunk)


„2009 év végén léptünk üzleti kapcsolatba egymással, ami a szentendrei Bolgár utcai eladandó lakásomra vonatkozott. Az ügylet hamar lezárult, mindvégig korrekten és aktívan kezelted az ügyet, illetve képviselted az ügyfelek érdekeit. Ami különösen szimpatikus volt, hogy az ügylet lezárása után is kerestél, és érdeklődtél a hogylétem, megelégedettségem felől.
Korrekt üzleti partner vagy, bátran ajánlak mindenkinek!"

Vaszilievits-Sömjén Ada


"Barbara nagy fába vágta a fejszéjét, mikor a kiforrott elképzeléseinknek - inkább elvárásainknak - megfelelő ingatlan keresését vállalta. Az életmódunkhoz olyan ház felel meg, amilyen egész Szentendrén jó esetben kettő-három van.
Köszönjük, hogy nem adta fel. Megmutatott minden olyat, ami ha nem is volt tökéletes, de meglátta és megláttatta a fantáziát, és mindig igyekezett az elfogadható kompromisszum megkeresésében.
Bár a házvásárlás nem jött létre, de ennek oka nem Barbara volt, hanem a mi döntésünk.
Megérdemli az elismerést főleg a mostani "válságban", amikor mind az eladói, mind a vevői oldalról irreális elvárásokkal szembesül, ráadásul egy nagyon szűk piacon.

Részünkről kijelenthetjük, hogy a következő adás-vétel esetén is hozzá fogunk fordulni és bátran ezt ajánljuk mindenkinek, aki ebben a cipőben jár.
Kitartást és sikereket kívánunk neki."

Ordas Edina és Szép Zoltán


"Horváth Barbara (OC) munkájának értékelése
(ingatlanértékesítés kapcsán)

Az ingatlanos szakma sajnos az utóbbi időben felhigult, ezért általában elmondható, hogy az ember eleve előítéletekkel kezdi meg az együttműködését. Sokan dolgoznak a piacon, akik kizárólag a gyors pénzkereset reményében próbálkoznak a szóban forgó tevékenységgel.
Barbara olyan hozzáállást és munkát tanúsított az értékesítés ideje alatt, amivel én egy, HITELES „ingatlanreferenst” jellemeznék:
-Folyamatos , többcsatornás információáramlás (rendszeres, részletes visszajelzések e-mailben, telefonon, személyesen)
-A helyzet reális értékelése, ingatlanpiaci ismeretek ( túlzott ígéretek nemléte)
-Ügyfélközpontúság (figyel az ügyfél elvárásaira, igényeire)
-Feladat orientált (kihívásnak tekinti és komolyan veszi a rá bízott ingatlan értékesítését, nem csak az interneten megjeleníti azt és várja, hogy jelentkezzen a vevő, hanem több csatornán keresztül hirdet)
-Értékesítési tapasztalat (ismeri az értékesítési „fortélyokat”, jó érzékkel alkalmazza őket)
-Optimizmus

Barbara mellett az irodát, valamint a többi kollégát tekintve is kellemes benyomás ért.

Egyszóval ez az a szituáció, amikor kifizeti valaki az egyébként nem kevés jutalékot, és mégis jó érzéssel távozik, vagyis szakítja meg a kapcsolatot, mindaddig, míg nem szeretne újabb ingatlant értékesíteni, vagy vásárolni."

Bp, 2010-04-12
Horgas Diána


"Kedves Barbara, én a munkádat egyértelműen profinak tudom mondani: tisztában vagy a kereslet-kínálat adta lehetőségekkel, de türelmes vagy ennek beláttatásában. Megbízható a szervezésed, minden időpontot tartasz. Céltudatosság, pontosság, precízség, nekem ezt jelentette veled dolgozni, és mindig a realitást, a gyorsaságot. Csak ajánlani tudom a munkádat annak, aki az OC-vel akar lakást, házat adni-venni.
Köszönettel még egyszer,

Lánczky Zsuzsanna"
(2 családi ház eladásán vagyunk túl)


"Az elmúlt években több alkalommal tárgyaltam Barbarával ingatlan adás-vétel kapcsán. Noha a sors úgy hozta, hogy üzletet nem kötöttünk, általános benyomásom és véleményem az, hogy Barbara nagyon alaposan, körültekintően és – mind szakmai, mind emberi értelemben – ügyfél-centrikusan állt a feladatokhoz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az eset, amikor miután tájékoztattam, hogy más úton sikerült értékesítenem az ingatlanomat, Barbara őszintén örült velem együtt és gratulált. Úgy gondolom a mai piacon, a szakmai rátermettség mellett, ez a tulajdonság a sikeres együttműködés fontos feltétele. A jövőben is, ha ingatlan adás-vétellel kapcsolatos ügyem lesz, (földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül), először Barbarát fogom keresni."
 
Rajczi-Juhász Miklós
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Perfect Homes - központi iroda

 

Horváth Barbara
Értékesítés, Értékbecslés, Home Staging 

Címünk: 2000 Szentendre, Duna korzó 13. régi szám
Telefon: +36 20 491 9120
E-mail: barbara@perfecthomes.hu

 

Elsik Krisztián
Tanácsadó

Címünk: 2000 Szentendre, Duna korzó 13. régi szám
Telefon: +36 30 849 2866
E-mail: elsik.krisztian@perfecthomes.hu

Térkép