Ékszerdoboz: egyedi és otthonos

Eladó ház / Szentendre

Olyan, minha földszintes házban élnél. 
 
Szentendrén, jó közlekedés mellett élhetsz ahol különleges és reprezentatív házad lesz. Rendkívül világos déli tájolása még barátságosabb érzést ad.
Az utcáról egyáltalán nem látszik a belső kert, a nappali-étkező terasz és kertkapcsolata ideális a nyári "ki-be járkáláshoz". A szomszédoktól magasra nőtt örökzöld sövény választja el a telket. Így a belső tér és a medence környezete is teljesen zárt, a kíváncsi szemek elől rejtett. A kert folyamatosan gondozott, már beállt növényzettel, kerti sütőkkel és a medencével kellemes vendégmarasztaló része a teleknek.
Egyedi, hogy a nappali belmagassága és hatalmas ablakai a szokásostól eltérőek. Ide egyiptomi kőből kirakott kandalló került, ami a nappali és étkező közötti falat kellemesen felmelegíti.
A házban a közösségi téren kívűl szinteltolásokkal juthatunk a tágas szülői hálóba, melyből egy nagyméretű tusolós fürdőszoba és privát gardrób is nyílik.
A nappali szinten van egy kis szoba ami lehet vendégszoba, dolgozó, gardrób. A lefelé eltolt szinten keresztül jutunk le a gipszkartonnal kettéválasztott nagyobb szobába, melynek szintén saját tusolós fürdőszobája van.
Pár lépcsőfokkal lejjebb megérkezünk a garázsszintre, ahol van egy szauna, mosókonyha, egy hobbiszoba 2 állásos tágas garázs, gépészet és tároló rész. A garázskapuk elektromosak. A házban riasztó is kiépítésre került. A kerítés míves kovácsoltvas és a kert utcafronti szintje az utcától 2 méteres magasságban van. (Nem látni a kertre, se az ablakokon keresztül a lakótérbe.)
Nagy előnye az ingatlannak, hogy hazaérkezve egyből a tágas 2 állású garázsba állhatsz. Vendégeidnek a garázsok előtt van 2-3 parkoló és a kertbe is 1 nagyméretű autó, lakókocsi, motorcsónak elfér úgy, hogy nem zavarja se a látvány se a helyfoglalása a lakókat.
 
Egy valódi otthonos kialakítású házad lesz, ha ezt választod. Mert ebben a stílusban és adottságokkal nem sok épült a környéken.
A közeledben lesznek boltok, zöldségesek, húsbolt, éttermek és a Duna-part, ahol kellemesen legurulhatsz a bicikliddel az Óvárosba, vagy Leányfalura a termálfürdőbe.
 
Közlekedés: általában autóval történik, a 11-es főút csak pár percre van gyalogosan. Itt található budapesti autóbusz megálló, ami a HÉV végállomását érintve Újpest városkapuig jár 30 percenként.
 
Extrák: elektromos garázskapuk, riasztó, medence, szauna, 2 állásos tágas garázs, kandalló. kert sütők, beállt intim kert, berendezés maradhat.
 
Tehermentes rövid időn belül költözhető ház.

extrák

elektromos garázskapuk riasztó medence szauna 2 állásos tágas garázs kandalló. kert sütők beállt intim kert berendezés maradhat.
220 MFt ~ 709 677 EUR

galéria

További képek mutatása

ingatlan adatai

 • Alapterület: 226 M2
 • Telekterület: 884 M2
 • Szobák száma: kettő plussz 3 fél
 • Építés éve: 2001
 • Ház állapota: Jó állapotú
 • Elhelyezkezdés: Szentendre
 • Kilátás: Kertre néző
 • Épület szintje: 2
 • Erkély/terasz: 30
 • Garázs: 2
 • Felszínbeálló: 3
TEKINTSE MEG AZ INGATLANT!

Ingatlanaink

Új házad lehet a Bükköspartnál

Új házad lehet a Bükkösparton  ...

Modern otthon a Bükkös parton

Bükkös part és Óváros...

Velencei hangulat az Óvárosban

Szentendrén elegáns rendezett környezetben élhetsz a belvárosban.A...

Hatalmas telek lehetőségekkel

Önfenntartásra alkalmas telek Sík részen, panorámával...