TOSZKÁN ÉLETÉRZÉS SZENTENDRÉN

Eladó ház / Szentendre

Szentendre napsütötte domboldalán kínálom az eredeti toszkán stílusban - 2005-ben - megépített házat. Zsákutcában található, csendes és intim környezetben.

Azt érezzük, mintha álomvilágba csöppentünk volna, ami magába foglalja a szépséget, otthonosságot és a természet harmóniáját. A ház hangulata, tereinek kialakítása és a műszaki tartalom is az átgondolt tervezés eredménye. A Szűcs Endre által vezetett építész irodát kérték fel a tervezéshez, akik kifejezetten a hagyománytisztelő népi építészet mellett kötelezték el magukat. 

A ház közel 50 négyzetméteres panorámás teraszára a nappaliból, hálóból és az étkező-konyhából egyaránt kiléphetünk. Az étkező mellett még egy különleges hangulatú fedett nyári konyha is épült. A kertbe a téglákból kirakott lépcsőn juthatunk le a medencéhez. A puha gondozott pázsit csalogat bennünket, hogy mezítláb járjunk a kertben. Az udvaron rengeteg a növény, folyamatosan kertészek gondozzák őket.

A falak 38-as Porotherm téglából terméskő burkolással épültek. Ablakai zsalugáterekkel fedettek, hogy a nyári melegben is kellemesen hűvős maradjon a benti hőmérséklet. Télen pedig a cserépkályha melege és duruzsolása melegíti át a testet és lelket. Különleges öreg gerendái egy régi malomépület bontásából kerültek ide.

A nappaliban a kilátás felé tájolt nagy szárnyas ajtókon keresztül minden évszak szépsége és változatossága előttünk kel életre. A ház főbejáratától fél szintet fel megyünk, akkor a nappaliba érkezünk. Ezen a szinten van még a konyha-étkező mellett a szülői háló, gardrób és fürdő.

Kiválóan alkalmas a ház 3 gyermekes családok számára is. A gyerekszobák az emeleten találhatók saját fürdőszobával és gardróbbal.

De akár reprezentatív életmódra, nagyobb társságok számára, rendszeres kerti bulikhoz is megfelelő.

A közel 70 négyzetméteres szuterénben a szauna, borospince, kamra, háztartási helyiség és kazánház került.

A garázst a telek alsó részén helyezték el, hogy a ház stílusát, egységét ne zavarja meg a modern garázskapu látványa. Könnyedén átalakítható épület akár egy garzonnak, vendég lakrésznek vagy a házvezető számára.

Összefoglalva igényesség, hagyományőrzés és otthonosság jellemzi ezt a családi fészket.

 

 

 

 

extrák

automata kapuk riasztó locsoló rendszer szauna fűthető medence klíma az emeleten nyári konyha borospince központi porszívó
133 MFt ~ 429 032 EUR

galéria

További képek mutatása

ingatlan adatai

 • Alapterület: 210 0
 • Telekterület: 1 859 0
 • Szobák száma: ÖT egész egy fél
 • Építés éve: 2005
 • Ház állapota: Jó állapotú
 • Elhelyezkezdés: Szentendre
 • Kilátás: Panorámás
 • Épület szintje: 2
 • Erkély/terasz: 70
 • Garázs: 2
 • Felszínbeálló: 4
 • Beépíthetőség: 10
TEKINTSE MEG AZ INGATLANT!

Ingatlanaink

ÖRÖKPANORÁMA

Kizárólagos megbízás.Szentendrén a Skanzen felett...

OTTHONOSAN FRANCIA STÍLUSBAN

Szentendrei kuriózum. A ház 2009-ben szinte teljesen megújjult, mivel a 4...

TOSZKÁN ÉLETÉRZÉS SZENTENDRÉN

Szentendre napsütötte domboldalán kínálom az eredeti toszkán...

KÜLÖNLEGES ÉS IGÉNYES OTTHON LEÁNYFALUN

Szentendre szomszédságában, csendes, tiszta levegőjű kisvárosban,...